Ar galite jūs atsisakyti „Mac“ „iCloud“ Photos? Taip, tačiau paspauskite „atsargiai“

Patarimai

Jei jūs turite kelis kompiuterius „Mac“, kurie susiję su tais pačiais „iCloud“, duomenimis, ir įjungta „iCloud Photos“ funkcija,  galite pasirinkti ne sinchronizuoti „iCloud Photos“ bibliotekos su kiekvienu iš Jūsų „Mac“ kompiuteriu.  Ar tai įmanoma? Taip, bet prieš diegdami ar pašalindami, turite atidžiai perskaityti tekstą, parašytą smulkiuoju raštu.  

„Apple“ naudoja „iCloud Photos“ (naują „iCloud“ nuotraukų bibliotekos pavadinimą) kaip pagrindinę liniją, leidžiančią įdėti nuotraukas ir vaizdo įrašus į visus su „iCloud“ susijusius įrenginius.

Naudodamiesi miniatiūrų ir pilnos raiškos laikmenų sinchronizavimo deriniu, galite pasiekti visus savo failus, kad ir kur būtumėte, net jei tuo metu ir neturite prieigos prie interneto.  

Tačiau „iCloud Photos“ reikalauja tam tikro lygio įsipareigojimų. Bet kuris įrenginys, susietas su „iCloud Photos“, turėtų saugoti visą biblioteką, net jei kiekvienas medijos elementas yra tik miniatiūra, ir Jūs negalite pasirinkti, ką sinchronizuoti.

Tai yra visiškai pagrįsta, nes „Apple“ nereikalauja, kad „iCloud“ nuotraukos būtų įtrauktos į kiekvieną „Mac“ kompiuterį, prijungtą prie „iCloud“.

Įrašykite MacOS nuotraukas „iCloud“ „Photos“> „Preferences“ nustatymuose. Yra paprastas langelis „iCloud Photos“. Jei jis nėra pažymėtas, tai daugiau nieko daryti ir nereikia. Net naudojant „iCloud“ paskyrą, naudojamą kituose „Mac“ ir „iOS“ įrenginiuose „iCloud“ nuotraukoms, ši konkreti „Mac“ paskyra neišsiųs nuotraukų ir vaizdo įrašų, nei įkels tų, kurie buvo užfiksuoti ar importuoti vietoje. Tačiau jei „iCloud“ nuotraukų langelis yra pažymėtas, reikia suprasti, kas vyks toliau: bus sistemos pasiūlymas  „Atsisiųsti originalus šiam„ Mac “. Jei nuspręsite tai padaryti ir anksčiau ši funkcija nebuvo pasirinkta,  tai vyks išsami visų nuotraukų rezoliucija. Jūs galite to atsisakyti, ir tada bus išsaugomi tik pilnai įkraunami vaizdai ir nuotraukos. Tikėtina, kad Jūs norėsite sukurti naują nuotraukų biblioteką po to, kai išjungsite „iCloud Photos“ viename „Mac“ kompiuteryje, paliekant ją aktyvia kitoje vietoje.

Kadangi „iCloud“ yra reta visų sinchronizuotų vaizdų rezoliucija, Jūs rizikuojate prarasti mediją, net jei turite optimizuotą „Mac“ ir „ iOS“ versiją. (Jei jūsų „Mac“ buvo vienintelis įrenginys „iCloud“ susietame rinkinyje, kuriame buvo įjungtos „iCloud Photos“, „iCloud“ ištrins visą biblioteką iš  saugyklos per 30 dienų.)

Kita pastaba: galbūt norėsite valdyti šį procesą iš „iCloud“ sistemos nustatymų skydelio, tačiau rekomenduojama jį apdoroti pilnai tik su „Photos“. Iš dalies taip yra todėl, kad yra du būdai, kaip išjungti „iCloud Photos‘‘ sistemos nustatymuose. Jei spustelėsite „Nustatymai“, esančius šalia „Photos“, pasirodys langas, panašus, (bet neidentiškas) dialogo langeliui „Photos“.

Bet jei spustelėsite „Tvarkyti“, o apatiniame dešiniajame skydo kampe, pasirinksite „iCloud Photos“, vienintelė parinktis būtų „Išjungti ir ištrinti“. Tai pašalina „iCloud“ nuotraukas iš visų jūsų prietaisų ir taip pat pradeda 30 dienų skaičiavimą iki pašalinimo.

Galite pasidalinti mūsų strapsniu!
Taip pat skaitykite

Palikite atsiliepimą

avatar
  Prenumeruoti  
Notify of

Patiko straipsnis? Pasidalink juo su draugais :)